dinsdag 5 februari 2008

VARIA.

► Sedert kort kunnen onze bezoekers hun ideëen,opmerkingen,bezorgdheden….op een flap schrijven of laten schrijven. Op deze manier komt vaak een dialoog op gang, en kunnen er nieuwe initiatieven groeien.
Een voorbeeld van een opmerking: “Er zijn in onze moderne tijd nog mensen die zonder verwarming en electriciteit zitten. Ikzelf zit al 7 jaar zonder verwarming en licht. Voor de euro waren de huizen nog aantrekkelijk maar nu zijn de huren in prijs verdubbeld, en voeg daarbij dan nog 3 maand waarborg! Het is niet meer te doen, waar gaan wij naartoe??”Albert

► De vrijwilligers en bezoekers van het Huizeke die de Nederlandse taal niet (voldoende) machtig zijn , kunnen sinds enige tijd hun kennis van onze taal bijschaven. Iemand van Brusseleer komt wekelijks twee uren les geven.

► Wij zijn dringend op zoek naar kunstenaars (schilders,fotografen,tekenaars……) om te exposeren in het Huizeke. Contacteer als de gesmeerde bliksem Nicoleta.

► In de zomer zal Karel naar Santiago de Compostella fietsen om de kas van het Huizeke te spijzen. We zoeken zoveel mogelijk Km-sponsors. Contacteer Kris.
We houden U uiteraard op de hoogte van de avonturen van Karel.


(uittreksels uit ons tijdschrift van januari-bebruari 2008)

André

Geen opmerkingen: