vrijdag 21 december 2007

Is er iets op til?


Vrienden (M/V) van het Huizeke gespot in de trouwzaal van het Brusselse stadhuis!

Naar aanleiding van de Internationale Dag van de Vrijwilliger werd op 7 december 2007 door de Vzw Het Punt (Steunpunt Vrijwilligerswerk Brussel) een feest georganiseerd voor alle Brusselse vrijwilligers, dus ook voor die van het Huizeke.

Noblesse oblige. De professionals mochten (of moesten) naar een vorming over motivatie en waardering van vrijwilligers, dit uiteraard om ons in de toekomst nog beter in de watten te kunnen leggen.

Ondertussen konden onze vrijwilligers proeven van een gevarieerde activiteitencarrousel:Marokkaanse hapjes en muntthee bereiden, een weblog of een animatiefilm leren maken, mozaïek leggen, een wellness-les, TV Brussel, de Munt, het Brussels parlement of een tentoonstelling over Rubens bezoeken, een wandeling maken met onze vrienden van Tochten van Hoop……..

Om 15 uur werden beroepskrachten en vrijwilligers samen verwacht op de afsluitende receptie.Na de gebruikelijke toespraken (o.a. van Minister Grouwels) genoten ze van een drankje en een (lekker) hapje, aangeboden door de Stad Brussel.

Bijzonder is wel dat deze ceremonie doorging in de prachtige trouwzaal van het Brussels stadhuis.Van symboliek gesproken!

André

Geen opmerkingen: