donderdag 11 september 2008

Onze wandelgroep in the picture

Het voordeel van een blog is dat er kan verwezen worden naar eerder gepubliceerde artikeltjes. Regelmatig kon en kan je hier bijdragen (al dan niet met foto’s) lezen over onze wandelgroep. Zo werd o.a op 27 december 2007, onder de titel “Onze wandelgroep in the picture”, een heuse fototentoonstelling aangekondigd. Ook in het tijdschriftje van het Huizeke verschijnen en verschenen geregeld bijdragen over het reilen en zeilen van de wandelgroep, maar bijvoorbeeld ook over de gunstige effecten van wandelen voor de lichamelijke en geestelijke conditie (“Wandelen is good for you”). Kortom………

Eindelijk is de kogel door de kerk.
Op 24 september 2008 om 15 u heeft in het Huizeke de vernissage (met receptie!) plaats van de fototentoonstelling van en rond de wandelgroep uit de grond gestampt door “Maison médicale des Marolles” en “Vrienden van het Huizeke”.
Uiteraard zullen enthousiaste leden van onze groep (o.a Louis, intussen bekend door zijn hoofdrol in “Louis et Nous”) aanwezig zijn om tekst en uitleg te geven. De foto’s (natuur, landschappen,wandelaars in actie en in rust ….) werden trouwens genomen door de deelnemers zelf!

Het is ook een ideale gelegenheid om (gratis) aan te sluiten bij de groep, want wandelen is good for you!

De tentoonstelling loopt in het Huizeke tot 3 oktober en is elke maandag-, woensdag, donderdag- en vrijdagnamiddag van 14 tot 18u vrij toegankelijk voor iedereen. Daarna zal ze nog te zien zijn op andere locaties (Maison Médicale des Marolles,……).
Wij houden U op de hoogte.

André

Geen opmerkingen: